Nova tehnologija i proizvodi za pakovanje hrane u MOTOSPEED asortimanu

Velika nam je čast i zadovoljstvo da vam saopštimo sve novosti koje su obeležile poslovanje naše kompanije u prvoj polovini 2017. godine, ali nam je prvenstveno želja da vam se svima zahvalimo na poverenju koje ste nam ukazali tokom svih ovih godina.

Nakon što smo stekli sertifikat Privredne komore Srbije, odlučili smo da proširimo prodajni asortiman i uvedemo novi dizajn pakovanja, ali i tehnologiju pakovanja hrane. Pre nego što navedemo sve nove proizvode, želimo da napomenemo i to da je uzorke i prezentaciju istih moguće zakazati preko naše dobro poznate stranice: Besplatni uzorci.

Prva stvar koju želimo da predstavimo odnosi se na ambalažu za torte i kolače. Do sada ste u našem asortimanu mogli da nađete isključivo ambalažu za torte i kolače od PET plastike, a od sada možete poručivati i OPS ambalažu za torte i kolače.

Takođe, pored klasičnih stiropor tacni od sada možete poručivati i ABS stiropor tacne, koje su specijalno namenjene za pakovanje sirovog mesa.

Ambalaža za sladoled bogatija je za dve nove posude:

  • FT 151-100
  • FT 151-180

Ako vam je potrebna ambalaža za salate, od sada možete poručivati posude ovalnog i okruglog oblika, kao i posude sa crnim dnom.

Uvedene su i dve nove linije polipropilenskih posuda za termičko zatvaranje:

Za termičko zavarivanje polipropilenskih posuda u našem asortimanu sada se mogu pronaći i mnogobrojne mašine za zavarivanje gorenavedenih polipropilenskih posuda, kao i folija neophodna za ovaj način pakovanja. Pogledajte video.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *