Zvona za torte od OPS plastike

Zvona za torte u MOTOSPEED asortimanu izrađuju se od OPS plastike. U zavisnosti od veličine torti koje se izrađuju u konditorskoj industriji, u MOTOSPEED ponudi mogu se naći zvona za torte u četiri različite dimenzije, odnosno različitih prečnika zvona. Bez obzira da li pravite male ili velike torte, ako su one standardnih dimenzija gotovo je 100% sigurno da će jedno od ova četiri zvona zadovoljiti vaše potrebe.

Sva zvona za torte su pogodna za velike proizvođače, koji zamrzavaju svoje torte i tako ih plasiraju u velike sisteme, poput mega i super marketa, ali su takođe pogodna i za samostalne poslastičare koji torte prave po narudžbini.

OPS plastika od koje su napravljena zvona za torte je transparentna i dobro prezentuje upakovani proizvod, a jedna od najvećih prednosti joj je ta što je predviđena za zamrzavanje, pa se sama zvone ne deformišu i ne otvaraju, čak i kada dođe do većih atmosfetskih, odnosno temperaturnih promena.

Ukoliko želite da poručite neka od ovih zvona slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili emaila, kao i preko kontakt stranice, a ako niste sigurni da bi zvona odgovarala vašim tortama, uvek možete poručiti besplatne uzorke.

Da ne bismo mnogo dužili i razvodnjavali priču, u nastavku ovog teksta vam predstavljamo sva četiri zvona za torte koja možete pronaći u MOTOSPEED asortimanu.

Zvona za torte – OPS 18

Zvono za tortu OPS 18

Prečnik: ø180 mm
Visina: 80 mm
Pakovanje: 100 kom

Zvona za torte – OPS 22

Zvona za tortu - OPS 22

Dimenzije: ø220 mm
Pakovanje: 50 komada

Zvona za torte – OPS 26

Zvona za torte - OPS 22

Dimenzije: ø260 mm
Visina: 100 mm
Pakovanje: 50 komada

Zvona za torte – OPS 29

Zvono za tortu – OPS 29

Dimenzije: ø290 mm
Visina: 100 mm
Pakovanje: 25 komada

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *