Evo kako se još može koristiti ambalaža za pakovanje hrane

Da li znate onaj osećaj kada vidite nešto kreativno, toliko dobro da to na vas permanentno ostavi veoma pozitivan utisak i počne da izaziva osećaj ushićenja? Ako ste imali priliku da iskusite nešto slično onda sigurno znate o čemu pričam, međutim, ako i dalje ne znate na šta aludiram pokušaću da vam dočaram svojim rečima, a nadam se i da ću dodatno uspeti da vam pobudim kreativnost i dam dobre i interesantne ideje.

Kada smo pokrenuli akciju „Vaši proizvodi u našoj amabalaži“ počele su da nam pristižu veoma interesantne fotografije od kojih smo mnoge objavili na našem Instagram nalogu, međutim jedan znatan broj fotografija koje su nam stigle ukazale su na to da se ambalaža za hranu ne koristi samo za pakovanje hrane, već i za pakovanje čitavog dijapazona raznoraznih proizvoda.

Pre nego što nastavim želeo bih odmah da skrenem pažnju na to da se u svrhe pakovanja neprehrambenih proizvoda najbolje pokazala plastična ambalaža, dok ambalaža od stiropora nije pronašla svoju ulogu. Pa da počnemo.

Plastične posude za sos pogodne su za pakovanje sitnih predmeta. U njih se mogu pakovati perlice i šrafovska roba, kao na primer: šrafovi, matice, sitni ekseri, nitne, podloške, gumice…

plasticne kutije za alat majice opremu za pecanjePET ambalaža se takođe odlično pokazala. Ona se može koristiti maltene za sve. U PET posude se mogu pakovati majice, šalovi, vunene rukavice, kao i mnoga druga tekstilna galanterija, a da pri tome postoji sigurnost da se ona neće isprljati.

Ako imate podrum ili ostavu koja je prepuna razbacanih i neorganizovanih stvari koje stvaraju haos, polipropilenske i pet posude svih oblika mogu biti pravo rešenje.

Ispraznite fioke prepune neorganizovanih stvari, popakujte ih u posude, a zatim uredno vratite u fioke. Kasnije kada vam nešto zatreba iz bilo koje od fioka sa lakoćom ćete moći to da pronađete, bez muke i dugotrajnog prebiranja.

Bravari, stolari, kao i mnogi drugi majstori ambalažu za hranu mogu koristiti kao plastične kutije za alat. Sav svoj alat mogu organizovati u polipropilenske posude koje su dosta čvršće i otpornije na fizičke uticaje, a zatim ih mogu i propisno označiti nalepnicom tako da kasnije brzo mogu da pronađu ono što im treba.

Oprema za pecanje se može pakovati u sve posude za sos, kao i u PET i PP posude od 150 i 250 ml. U njih se mogu pakovati olova, udice, karabinjeri, varalice i drugi veštački, pa čak i živi mamci.

Krojači svoj pribor za šivenje mogu organizovati u plastične posude i gotovo da nema industrije u kojoj se ne može primeniti plastična ambalaža za hranu. Mogućnosti su neograničene. Sve što je potrebno je samo malo mašte.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *