“MOTOSPEED” iz Beograda, je renomirana firma sa višegodišnjim iskustvom u distribuciji proizvoda plastične, stiroporske i aluminijumske ambalaže za pakovanje hrane. Naša ambalaža se koristi u industriji hrane za pakovanje: pečurki, pekarskih proizvoda, keteringe, fast food-ove, ribarnice, poslastičarnice, restorane, itd.

U našoj ponudi možete naći ambalažu od ekološki plastičnih masa kao što su EPS, PVC, PET, OPS, PP kao i ambalažu od aluminijumskih folija. Prevashodni cilj naše firme je da svojim delovanjem i poslovanjem u što većoj meri nađemo rešenja za potrebe naših kupaca, da na taj način rešimo svaki problem u oblasti pakovanja i poboljšamo njihovo poslovanje.

Naš tim zrači iskustvom i mladošću, tako da obezbeđuje najbolju, najkompletniju ponudu ambalaže, uređaja, materijala i mašina za pakovanje. Za nas pakovanje ne podrazumeva samo doneti proizvod, nego to treba uraditi brzo i efikasno. Trudimo se da budemo stručan,kompetentan, predusretljiv i ljubazan partner kome je kupac najvažniji.

Naš cilj nije zarada po svaku cenu, već umerena zarada, poverenje klijenata i partnera i trajno prisustvo na tržištu. Naša ambalaža je ekološki prihvatljiva i poseduje sve potrebne i najviše sertifikate o kvalitetu i upotrebi u prehrambenoj i ljudskoj ishrani. Ambalaža je poreklom iz Turske, Rumunije, Grcke, Bugarske, Italije, Slovenije.

U stalnoj smo akciji istraživanja tržišta i plasmanu novih proizvoda.

Podaci o firmi:

Moto-Speed-BGD-Firma

Ime firme: Motospeed d.o.o.

Sedište: 11000 Beograd

Ulica i broj: Ustanička 128b

Tekući račun: 160 – 319676 – 87

Obveznik PDV-a: DA

PIB: 106092646

Matični broj: 20533455

Šifra delatnosti: 4690

Potvrda poreske uprave: 0000987147 od 12.05.2009.

pks-sertifikat

Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.