Deklaracija o privatnosti

Naš Internet server automatski razaznaje razne vrste podataka prilikom svake posete našim veb stranicama. Naša kompanija prikuplja podatke, kao što su imena i email adrese, a to se ograničava na posetioce sajta koji stupaju u komunikaciju sa nama putem kontakt formi, formi za registraciju, i drugih online servisa koji postoje na veb sajtu. Pored ovih informacija, prikupljamo i informacije o Internet stranama i sadržajima kojima posetilac pristupa, kao i način na koji je dospeo do njih.

Prikupljanje ovih podataka koristimo sa ciljem unapređenja sadržaja naših Internet stranica, poboljšavanja Internet marketing strategija, i naravno, zbog generalnog usavršavanja oblasti kojom se bavimo.

Mi ne volimo spamere i ne ponašamo se tako, i zato vaše podatke nećemo prosleđivati trećim licima.

Ako se kojim slučajem dogodi da primite poruku sa naše email adrese a da vi to niste očekivali, i ukoliko više ne želite da dobijate email od nas, molimo vas da nas što pre obavestite o tome tako što ćete nam poslati email, zvati nas, ili nas kontaktirati na bilo koji drugi način.

Vaše podatke ćemo prosleđivati trećim licima ako je došlo saradnje koja to nalaže. Može se desiti da vaše podatke prosledimo državnim službama, kao i drugim pravnim licima kojima takve podatke treba da dostavimo na osnovu posla (pravne radnje) koji vi inicijative.

Sadržaj “Deklaracije o privatnosti” se vremenom može izmeniti u potpunosti ili delimično, ali se pri ovakvoj promeni neće menjati etički kodeks deklaracije. Prilikom eventualne promene sadržine deklaracije ne preuzimamo obavezu da ćemo vas o direktno obavestiti.