Popunite obrazac i naručite besplatne uzorke ambalaže ili zakažite besplatnu prezentaciju uzoraka.

Ako se bavite proizvodnjom, pakovanjem ili dostavom hrane za čiju prodaju ili distribuciju koristite specifičnu ambalažu, onda budite sigurni da kompanija Motospeed može po najpovoljnijim cenama na tržištu Srbije da ponudi polipropilensku i PET ambalažu za kuvana jela, kao i posude za dostavu hrane od stiropora, koje zadovoljavaju najviše standarde i poseduju sve neophodne zdravstvene sertifikate. Zakažite besplatnu prezentaciju ili naručite besplatne uzorke ambalaže za hranu!

Popunite formu na ovoj stranici i mi ćemo vas ubrzo kontaktirati radi dogovora o vrsti ambalaže za kojom imate potrebe, kao i o vremenu i mestu isporuke uzoraka i/ili održavanju prezentacije.

Prihvatanje uslova: Dajem saglasnost da Motospeed DOO može da me kontaktira putem E-pošte oko organizacije besplatne prezentacije i slanja besplatnih uzoraka, slanja vesti, ažuriranja i u promotivne svrhe koristeći informacije popunjene u ponuđenoj formi.
Šta da očekujete: Ako želite da povučete svoj pristanak i prestanete da primate mejlove od nas, jednostavno kliknite na vezu za odjavu sa pretplate na dnu svake E-poruke koju Vam pošaljemo ili nas kontaktirajte na [email protected] i zahtevajte uklanjanje sa liste. Mi cenimo i poštujemo Vaše lične podatke i privatnost. Slanjem ovog obrasca prihvatate da možemo obraditi Vaše podatke u skladu s našom politikom privatnosti.